Termeni si conditii

Termeni și condiții
DEFINITII SI TERMENI
dipicfun.ro – este denumirea comerciala a Dipic Fun Management SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Piata 1 Mai, nr. 4-5, Hala 1 Vest, Et. 1, Cluj Napoca, CUI: RO40707710.

Date de contact:
Dipic Fun Management SRL
CUI: RO40707710
Piata 1 Mai, nr. 4-5, Hala 1 Vest, Et. 1, Cluj Napoca
Tel: 0746 503 355
Email: hello@dipicfun.ro
Vanzator – societatea comerciala Dipic Fun Management SRL sub numele de DipicFun
Cumparator – persoana fizica/juridica sau orice entitate care isi face un Cont in Site, efectueaza o Comanda in Site sau telefonic
Client – persoana fizica sau persoană juridica care are sau obtine acces la CONTINUT – prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Dipic Fun Management SRL (telefonic, electronic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Dipic Fun Management SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT
Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii
Cont – sectiunea din site formata dintr-o adresa de email si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul acestuia in site (comenzi, facturi proforme, adrese de livrare, etc)
Site – domeniul dipicfun.ro si subdomeniile acestora Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite. Site-ul este proprietatea Dipic Fun Mangement SRL.  Vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si/sau Servicii de pe site
Bunuri si servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a comenzii
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator care nu necesita prezenta fizica a niciuneia dintre parti. Acesta se considera incheiat in momentul confirmarii de catre Vanzator a comenzii prin confirmarea disponibilitatii produsului. Confirmarea va fi transmisa fie prin email, fie telefonic de unul dintre operatorii magazinului online.
Continut – Toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic. Continut oricarui email trimis Cumparatorului de catre Vanzator prin mijloace electronice sau orice alt mod de comunicare disponibil, fie direct, fie prin reprezentant. Date referitoare la Vanzator, detalii de contact sau de identificare juridica.
Newsletter – Mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv prin posta electronica (email, SMS) asupra Bunurilor si serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Dipic Fun Management SRL Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Prin Achiziționarea produselor/serviciile prin intermediul acestei platforme se consideră acceptul dvs al acestor termeni și condiții.

Servicii achiziționate

Se pot achiziționa de pe platforma dipicfun.ro taxe de înscriere / avans / rată pentru rezervarea locatiei susținute de Dipic Fun Management SRL România. Prețul acestora este afișat în dreptul fiecărui produs.

Facturare / plată

Plata pentru servicii se face online cu cardul prin procesatorul de plăți mobilpay.ro. Se poate plăti cu card MasterCard sau Visa. Pentru achitarea serviciului în totalitate se va emite factură fiscală către personala care a achitat rezervarea.

Politica de livrare a produselor/serviciilor

Serviciile plătite prin platforma www.dipicfun.ro sunt livrate online sau fizic după caz. Ele presupun rezervarea locatiei online pentru toți cei ceea ce plătesc dreptul pentru a avea acces la locatia DipicFun în perioada aleasă de comun acord cu beneficiarul. Dreptul de a rezerva online poate fi oprit/restricționat dacă plata nu a fost efectuată în totalitate pentru rezervarea aflat în desfășurare. Plata pentru fiecare rezervare în parte se poate face total sau parțial prin achitarea unor sume fixe.

Serviciile

Serviciile menționate susținute de Dipic Fun Management SRL sunt rezervari online/offline în locația Dipic Fun din Cluj Napoca – Piata 1 Mai nr.4-5.

Servicii: taxă rezervare eveniment și voucher cadou.

Serviciile se livreaza în locație – închiriere sală eveniment, doar după confirmarea din partea prestatorului (Dipic Fun Management SRL) în ceea ce privește data, ora și detaliile evenimentului.

Voucher cadou

Reprezintă un discount la organizarea unui eveniment în cadrul locației Dipic Fun Management SRL

Voucher-ul este transmisibil (pentru a fi transmis altei persoane se trimite email pe hello@dipicfun.ro). Voucher-ul se poate folosi integral o singura data, acesta nu se poate împărți prin mai multe plăți. Totodată Dipic Fun Managemet SRL îl poate retrage de la folosire și se face rambursarea banilor dacă se încearcă abuzuri de folosire, sau nu se dorește a fi folosit în termen de 1 an de la data achiziționării.

Plata voucher-ului nu garantează rezervarea spațiului într-o anumită dată sau oră. Aceste detalii se stabilesc pe baza voucher-ului în locația Dipic Fun din Cluj Napoca sau telefonic apeland 0746 503 355.

Politica de retur/anulare

Produsele – serviciile de rezervare nu se pot returna. Achitarea parțială sau totală a unei rezervari nu se poate returna, deoarece odata cu achitarea se rezerva locul in locatie si nu mai poate fi ocupat de alta persoana. Prin achitarea partiala sau totala a rezervarii persoana isi asuma responsabilitatea de a fi prezenta in locatie pentru data si ora rezervata. Returnarea banilor se poate face doar dacă sunt greșeli de plată.

Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale Dipic Fun Management SRL, cu sediul social în Piata 1 Mai, nr. 4-5, Hala 1 Vest, Et. 1, Cluj Napoca, in calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet www.dipicfun.ro, la care ne vom referi in continuare cu denumirea “siteul”.

Daca sunteti client al site-ului, Dipic Fun Management SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi:

Nume si prenume / nume prenume client plătitor / Numar de telefon / Adresa de e-mail / Adresa de facturare / Adresa de livrare

Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Dipic Fun Management SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

· pentru rezolvarea solicitărilor trimise prin formularul specific de contact și sau prin email şi pentru monitorizarea traficului sau pentru a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site

· pentru facturarea serviciilor achiziționate

· pentru comunicare strict în scopul schimbului de informații pentru serviciille achiziționate

Temei: Prelucrarea
datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Dipic Fun Management SRL. de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor întrebări sau solicitări trimise prin intermediul formularului de contact.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Durata pentru care vă prelucrăm datele

Dipic Fun Management SRL prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, administratorul www.dipicfun.ro poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină www.dipicfun.roîn desfășurarea activității prin intermediul Site-ului:

· Pentru administrarea Site-ului;

· Pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;

· Pentru transmiterea ofertelor către dumnevoastră;

· Pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță;

· Pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;

· Pentru confirmarea plății și facturare

· Atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc;

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către Dipic Fun Management SRL pot fi transferate în afara României. Toate aceste date vor fi transferate numai după acceptarea folosirii acestor date.

Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

· dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de Dipic Fun Management SRL conform celor descrise în prezentul document;

· dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Dipic Fun Management SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor;

· dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Dipic Fun Management SRLa datelor cu caracter personal inexacte / nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.

· dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:

· acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

· în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

· în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;

· în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

· în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;

· datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale;

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Dipic Fun Management SRL. să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice.

· dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :

· persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;

· prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;

· operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

· dreptul la portabilitatea datelor, respectiv

· dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și

· dreptul ca aceste date să fie transmise de către Dipic Fun Management SRL către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;

· dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;

· în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al Dipic Fun Management SRL.sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care Dipic Fun Management SRLpoate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;

· în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.

· dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;

· dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: hello@dipicfun.ro.

Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: Politica de cookie-uri

Putem actualiza această politică de confidențialitate și termenii și condițiile din când în când și vă vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe Site-ul www.dipicfun.ro .În cazul în care ne-ați furnizat datele dumneavoastră de contact și ne-ați autorizat să vă contactăm, vă vom anunța dacă modificăm această politică de confidențialitate.

Vă rugăm să consultați această politică de confidențialitate periodic pentru orice modificări.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA ȘI PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Dipic Fun Management SRL oferă acces liber la www.dipicfun.ro și vă autorizează să vizualizați  conținutul website-ului dar nu vă oferă dreptul de a transmite informații de pe website fără acceptul în prealabil a Dipic Fun Management SRL.prin E-mail sau scrisoare scrisă.

Conținutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile și orice alte material prezente pe website-ul www.dipicfun.ro  sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea Dipic Fun Management SRL.

Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial sau integra sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită prin acord scris sau electronic. Nesupunerea implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni.

Orice eventual litigiu în legatură cu acest site este de competența instanțelor de drept comun din România.