Informatii Acces

Informații cu privire la Zilele de naștere / petreceri pentru copii
(de citit obligatoriu)
Regulament de
Ordine Interioară
(de citit obligatoriu)
Informații
Teambuilding
Informații acces Dipic Fun și locuri de parcare

Zi de naștere - Copii pachet premium / standard includ:

Informații adulți/teambuilding:

Informații acces și locuri de parcare

Cum ajungi la noi? Video + Harta:

Regulament de ordine interioară
Dipic Fun – Dipic Fun Management SRL, Piata 1 Mai nr. 4-5, Et. 1, încăperea 1 Vest, jud. Cluj
Client – orice persoană adultă sau copil în calitate de vizitator sau client care intră în incinta Dipic Fun
Prezentul regulament se aplică tuturor clienților (persoane adulte sau copii) care intră în incinta Dipic Fun din Cluj Napoca.

Pentru siguranța dvs dar și a copiilor vă rugăm să citiți cu atenție prezentul regulament și explicați-l copiilor sau persoanelor adulte pe care le însoțiți. Dipic Fun (Dipic Fun Management SRL) nu își asumă nicio consecință rezultată în urmă nerespectării sau necitirii prezentului regulament de ordine interioară.

Participarea oricărui client (persoane adulte sau copii) la activitățile din incinta Dipic Fun reprezintă un acord prin care se acceptă riscurile asociate acestor activități și asumarea întregii responsabilități din partea participantului sau persoanei care însoțește un minor pentru eventualele neplăceri cauzate din necitirea / necunoașterea prezentului regulament. Minorii trebuie să fie supravegheați de către un părinte sau însoțitor și trebuie să i se aducă la cunoștință prezentul regulament.

Constituie încălcarea regulamentului de ordine interioară sau ale politicilor interne, regulilor interne și procedurilor Dipic Fun și sunt strict interzise următoarele acțiuni:
 • Încălcarea regulilor de joc Laser Tag (acestea sunt afișate la intrarea în Arena de Laser Tag);
 • Nerespectarea orelor programate;
 • Nesupravegherea copiilor în afara incintei sau până în incinta Dipic Fun. Organizatorul, Dipic Fun nu își asumă răspunderea în cazul de vătămări corporale pentru clienții sau vizitatorii Dipic Fun sau alte distrugeri materiale cauzate în afara spațiului Dipic Fun (în parcare, pe drumul de acces, în fața scării de acces);
 • Fumatul în incinta locației sau consumul băuturilor non-alcoolice care nu au fost achiziționate de la Dipic Fun.
 • Neascultarea indicațiilor personalului Dipic Fun pe toată durata activității sau evenimentului;
 • Accesul la activitățile din incinta Dipic Fun și utilizarea echipamentelor de către copiii sub 7 ani nesupravegheați de către tutorele legal sau organizator sau de către persoanele sub influența alcoolului sau substanțelor psihoactive.
 • Comportamentul neadecvat, folosirea unui limbaj neadecvat sau folosirea oricăror forme de violență fizică sau verbală față de alte persoane prezente în locația Dipic Fun, inclusiv față de angajații Dipic Fun.
 • Distrugerea echipamentelor sau tuturor obiectelor din spațiul Dipic Fun sunt strict interzise. Distrugerea echipamentelor de către persoane adulte sau copii, aduce după sine, obligativitatea de a achita daunele produse echipamentelor sau obiectelor din incinta Dipic Fun. Pagubele produse vor fi achitate de persoanele adulte sau de însoțitorii, tutore legal sau persoana responsabilă de organizarea a evenimentului sau a activităților la Dipic Fun.
 • Nerespectarea regulilor referitoare la igienă și curățenie;
 • Efectuarea de fotografii/înregistrări video în incinta Dipic Fun fără acordul prealabil al Dipic Fun
 • Folosirea în mod necorespunzător al echipamentelor din zona de Laser Tag, Zona de karaoke și console, sau zona de bar sau băi.
Fiecare persoană adultă, client sau organizator, care beneficiază de serviciile Dipic Fun este obligat să ia la cunoștință tarifele și detaliile activităților afișate în locație sau pe website-ul www.dipicfun.ro sau informațiile primite în privat cu privire la tarife sau servicii transmise în privat (pe Whatsapp, Email, Telefonic, Verbal).
Nerespectarea regulilor de ordine interioară mai sus menționate, poate duce la evacuarea persoanelor în cauză sau neprimirea în incinta Dipic Fun.
Regulament pe website actualizat: https://dipicfun.ro/informatii-acces/